GREEN PEEL CLASSIC
  • Total hudfornyelse. Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Total hudfornyelse på 5 dager brukt i over 50 år i 50 land. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen er huden rød og varm. Dagen etter er huden roligere, men stram. 3 og 4 dagen skiftes huden ut ved å flasse. NB! Ikke alle har synlig flassing, men optimal hudforbedring oppnås uansett. Inkludert i prisen, en oppbyggende etterbehandling etter 5-6 dager på 60 min. Spesial tilpassede

hjemme produkter etter behandlingen må brukes.

GREEN PEEL ENERGY
  • Green Peel Energy er en dypere variant som holder det den lover. En skikkelig energibombe med synlige resultater på minimum av tid. Perfekt for de som ønsker en kraftigere antirynke og forbedring av konkrete hudproblem. Alle hudens funksjoner, som svekkes med årene, bli stimulert opp. Ideell som en intensiv antirynke behandling 4-6 ganger i året eller 2-3 etter hverandre som en kur. Peelingen er perfekt som tilvenning til den dypeste behandlingen. Energy gir umiddelbar effekt uten å begrense hverdagen.Samme dag føles huden rød og varm, men ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

GREEN PEEL FRESH UP/PARTY PEEL
  • Den mykeste peelingen. Green Peel Fresh Up er en populær “party peel”. Huden får en herlig glød i tillegg til å sette igang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Den perfekte behandling før en skal ut. Huden får en glød en ikke kan sminke seg til, en glød som stråler gjennom sminken.Samtidig som huden får en antirynke boost som jobber i huden i et par dager.

 

GREEN PEEL TIME CONTROL LIFT TREATMENT
  • Den optimale behandlingen med den virksomme Green Peel Fresh Up kombinert med de mest effektive ingredienser i TIME CONTROL antirynkeserien. En avslappende opplevelse med utrolige resultater. Aktiviserer cellefornyelsen og kollagen produksjonen samt balanserer og styrker hudbarrieren mot ytre skader.

 
GREEN PEEL EYE CONTOUR TREATMET
  • Green Peel Eye Contour Treatment motvirker rynker og fine linjer rundt øynene.Behandlingen drenerer og minsker vannansamling ved å øke micro-sirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet uten irritasjoner. Effektiv behandling mot poser, tørre og slappe øyelokk. Fjerner spor av tretthet og etterlater en behagelig følelse av velvære.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now